Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Moments Productions 

Professional Media Services for You

Henri Hellsten perusti Moments Production yrityksen 2009.  Hän on ollut mukana lukuisissa TV-tuotannoissa, kuvannut, editoinut ja ohjannut monia ohjelmia yrityksille ja TV-tuotantoyhtiöille. Hänen laaja osaamisensa kuvauksen, editoinnin ja ohjauksen osalta näkyy hänen kyvystään heittäytyä erilaisiin tuotantoympäristöihin. TV, Urheilu ja liikunta on ollut hänen intohimonsa. Monella tapaa se on ollut suunnannäyttäjä useampiin tuotantoihin. Hän on työskennellyt kesä ja talvi Olympialaisissa,  jääkiekon MM-kisoissa, World Cup-turnauksessa Torontossa, hiihdon MM-kisoissa Lahdessa ja monissa muissa suurissa urheilutapahtumissa. 

 

TV-tuotantoyhtiöille hän tarjoaa erityisosaamista monikameraohjauksesta, EVS-operoinnista, editoinnista sekä kuvauksesta, joista on kokemusta useamman vuoden ajalta.

 

Henrin vahvuuksiin kuuluu myös suunnitella sekä toteuttaa asiakkaan toiveen mukainen ohjelma/video. Kokonaisvaltaisen tuotantoprosessin avulla asiakas saa videon käyttöön nopeasti ja varmasti yhdestä paikasta.

 

Moments Productions tarjoaa ammattiosaamista videotuotantoihin, joiden käyttötarkoitus voi olla markkinointi, tuote-esittely tai vaikka kokonainen TV-ohjelma.